A 3.5 colos IPS megjelenítő az asztalra helyezve, több különböző témát kiválasztva jeleníti meg a PC adatait. Így azonnal láthatjuk a memóriahasználat, internet fel és letöltési sebesség, de CPU, GPU hőmérséklet adatokat és még rengeteg más információt is.

3.5 colos IPS kijelző PC-hez, kuponnal féláron

Kupon:HEKKASCREEN

A névtelen gyártótól érkező megjelenítő egy egyszerű kartondobozban érkezett, amin semmilyen információ sem volt. A belsejében a megjelentő, a működéséhez szükséges kábel és egy műanyag állvány volt, amivel az asztalra fektetett vagy állő állapotban is használható a kijelző.

3.5 colos IPS kijelző (7 of 11)    3.5 colos IPS kijelző (1 of 11)

A kijelzőt masszív összeszerelés jellemzi, a hátoldala is burkolatot kapott, hogy ha beépítésre kerül a PC-be, véletlenül se okozzon zárlatot. A függőleges és vízszintes helyzet könnyű kiválasztásának érdekében felül és oldalt is kapott USB-C portot, hogy egyszerűbb legyen az elhelyezés és beszerelés.

A kijelző 8 milliméter vastag és 85×55 milliméter méretű, tehát nem mondható nagynak, így egyszerűen beépíthető a PC belsejébe is. Az IPS kijelzőn megjelenített tartalmak jól láthatók még oldalról is, a fényerősség az alkalmazásból testreszabható.

A mellékelt szoftver béta állapotú, így még lehetne benne bugok. Telepítés után találkoztam az egyetlen ilyen jelenséggel, hogy a Windows 11 rendszerem lefagyott, miután elindítottam a szoftvert, de egy újraindítás után hetek óta gond nélkül üzemel.

A kijelző működéséhez nincs szükség HDMI kábelre, mintha egy kisméretű monitort használnánk. Elég csak a mellékelt kábelt használni, ami nem csak energiát, de megfelelő adatfolyamot is biztosít az eszköz számára. A beszerelés úgy is megoldható, hogy a mellékelt állványt helyezzük a gépházba, üveg oldallappal ellátott PC házaknál lesz egyértelműen a legjobb megoldás a gépbe szerelés.

3.5 colos IPS kijelző (4 of 11)

Az én házamnál úgy oldottam meg, hogy az üveg borítás és az alsó, tápot és merevlemezt takaró oldallap közé szorítottam be. Így nem kellett ragasztani, csavarozni. Ha majd egyszer leveszem az üveg oldallapot, akkor csak arra kell odafigyelni, nehogy kiessen mögüle a kijelző.

3.5 colos IPS kijelző (11 of 11)

A vezetéket belülről a gép hátulja felé vezettem ki és egy USB portba csatlakoztattam. A szoftvert feltelepítettem és bekalibráltam az eszközt. Néhány téma előre kiválasztható, de már meglévő felépítés mellé más háttérkép is kiválasztható, csak a pontos pixel méretre kell odafigyelni. A bátrabbak saját témát is kreálhatnak magunknak. A nálam jelenleg látható típus egy alap téma, amihez külön hozzáadtam olyan extrát is, hogy a CPU kihasználtság mellett a processzor hőmérsékletét is jelenítse meg.

3.5 colos IPS kijelző (8 of 11)

A szoftver úgy is beállítható, hogy a Windows indulásával egyidőben töltsön be, így azonnal láthatók a gép előre beállított adatainak valós idejű lekérdezése.

Hiányosságként egyetlen dolgot tudnék felhozni, mégpedig azt, hogy nincs ventilátor fordulatszám kijelzés, pedig jó volna látni, hogy a házba beszerelt és a CPU-n található FAN milyen értéken pörög. A kis 3.5 colos kijelző hihetetlen módon fel tudja dobni a számítógép megjelenését és remek dolog arra, hogy nem kell különböző programokkal kiiratnunk a hardver értékeket a monitorra, ami eltakarja a játékot, hanem egy kis eszköznek köszönhetően minden adatunkat megjeleníti. Kupon nélkül nem olcsó mulatság, de kuponnal 23.96€-ra csökken az ára és nekem nem kellett plusz költséget fizetnem utána, van PayPal fizetés és a szállítás pedig ingyenes.

3.5 colos IPS kijelző PC-hez

Kupon:HEKKASCREEN

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

4 hozzászólás

      • Ránéztem , enyémen meg a másik szoftver nem fut tényleg .Nálam geekbying-ról származó van , külalakra ugyanaz . Viszont githubos project ismeri mindkettőt , én még lusta voltam kipróbálni , kell hozzá phyton .

Hozzászólás