A Smartmi 1S okos változata is elérhető, ami szintén 2200W teljesítménnyel rendelkezik, mint az előd modell. A 220V-os feszültségen működő Smartmi 1S okos elektromos radiátor már érintésérzékeny vezérlést kapott, ami képes kijelezni a szoba hőmérsékletét és a páratartalmát is.

Fém váza ugyancsak környezetkímélő bevonattal készült, beépített túlmelegedés elleni védelem érzékelője képes automatikusan megszakítani az áramellátást, ha 45°-nál jobban megdől vagy ha a belső  hőmérséklete meghaladja a 85°C-ot.

A WiFi kapcsolaton keresztül mobiltelefonunkkal is csatlakozhatunk hozzá. Így akár távolról is vezérelhetjük és beállíthatjuk a kívánt hőfokot. Az okos Smartmi 1S okos elektromos radiátor európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg a TomTop németországi (Germany) raktárából 109.99$-ért, 43000 forintért.

A Smartmi 1S okos elektromos radiátort itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás