A Smartmi 1S elektromos radiátor 2200W maximális teljesítménnyel rendelkezik és erőssége három fokozatban állítható.

Belsejében nincs ventilátor, természetes fűtést biztosít a levegő keringtetésével, így működése is csendesebb. A test kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy többféle helyen is elhelyezhető, és könnyen tárolható legyen. A mindössze 5 kg súlynak köszönhetően könnyen mozgatható.

Fém váza környezetkímélő bevonattal készült és a radiátor beépített túlmelegedés elleni védelem érzékelője képes automatikusan megszakítani az áramellátást, ha 45°-nál jobban megdől vagy ha a belső  hőmérséklete meghaladja a 85°C-ot.

 

smartmi_home_electric_heater_1s.JPG

smartmi_home_electric_heater_1s_2.JPG

Három fokozat választható 900W/1300W/2200W teljesítménnyel, amivel egy 10-15 négyzetméter alapterületű helyiséget, de annál nagyobbat is képes kellően felmelegíteni, melegen tartani. A másik szabályzó karral a hőfok erősségét állíthatjuk. A Smartmi 1S elektromos radiátor európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg a TomTop németországi (Germany) raktárából 71.99$-ért, 28.500 forintért.

A Smartmi 1S okos elektromos radiátort itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás