A POCO M3 Pro 5G képes mobiltelefonja már 57 ezer forintért elvihető európai raktárból.

POCO M3 Pro 5G 4/64GB európai raktárból áfa és vámmentesen jelenleg Onyx Gray és Yellow színekben

🔹Kupon : A0CEE83763BA

A POCO M3 Pro 5G mobiltelefont mi is kipróbáltuk, a róla készült tesztet itt találod

poco m3 pro headerAz 5G kapcsolatra is képes mobiltelefon a jelenlegi akcióban 4GB/64GB-os kiszerelésben vásárolható meg. A POCO M3 Pro 5G mobiltelefon MediaTek alapokra épít, ennek köszönhetően már 5G támogatással rendelkezik. A pozitívumok oldalát erősíti a 48 megapixeles hátlapi kamera és a 90Hz-es kijelző is.

poco m3 pro 1

A fedélzetén az a MediaTek Dimensity 700 processzor foglal helyet, ami a Redmi Note 10 5G-ben is szerepelt, az AnTuTu-ban 290000 körüli pont. Nem csak a B20 4G, hanem az 5G támogatás is elérhető és magyar nyelvű menüvel rendelkezik. Természetesen most is kapunk infra portot. NFC-t, oldalsó ujjlenyomat olvasó szenzort és fülhallgató csatlakozót is.

A 6.5 colos kijelző 90Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, felbontása 2400 x 1800 pixel. A hátlapon három kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 48 megapixeles és egy 2 megapixeles mélységélességre alkalmas és egy 2 megapixeles makró kamera lesz a triumvirátus többi tagja. Az akkumulátor 5000mAh kapacitású, amihez 22.5W-os gyorstöltő jár. A 4GB/64GB-os modell 57 ezer forintba kerül áfa/vámmentes európai raktárból, ami egyáltalán nem mondható soknak a mai árakhoz képest.

POCO M3 Pro 5G 4GB/64GB európai raktárból áfa és vámmentesen

🔹Kupon : A0CEE83763BA

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás