Az olcsó Blackview A55 a jelenlegi magas mobiltelefon árak mellett is csak 38 ezer forintba kerül. Ára már jelzi, hogy nem a felső és középkategóriában foglal helyet, de minden megvan benne, amire szükség lehet.

A kijelző 6.52 colos, az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixel. A 38.000 forintos készülék a CPU-t nézve a belépőszintet képviseli, ám memória fronton nem járunk rosszul. 3GB rendszermemóriát kapunk, a belső tárhely mérete azonban szűkös 16GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. A MediaTek Helio A22 (MT6761V) processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.8GHz-re képesek.

 

A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Bluetooth 4.1 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Beidou, Glonass műholdakat használhatjuk

Az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 8 megapixeles főkamera kapott helyet.

Az Android 11 rendszert futtató telefont 4780mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 5V/2A töltőt mellékelnek. A Blackview A55 mobiltelefon a kedvezmény kóddal 38 ezer forintba kerül az európai raktárnak köszönhetően adómentes.

A Blackview A55 mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon : A9AA8E15C93A

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás