A TUERBB akciójában most 25.000 forintért szerezhető be a TUERBB AP01 akkumulátoros pumpa, amivel nem csak egy elektromos roller, kerékpár, motor, hanem akár egy autó kerekét is felfújhatod és még sokkal többre is képes!

A TUERBB AP01 terméke egy autóhoz, motorhoz, kerékpárhoz és elektromos rollerhez is használható pumpa. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet és óriási akkumulátor kapacitásának köszönhetően a gyártói adatok szerint akár 65 kerék is felfújható vele. Ezen kívül pedig még power bankként is használható az USB kimenetnek köszönhetően, hogy a mobiltelefon vagy táblagép is feltölthető legyen róla.

A 185 x 88 x 48 milliméter méretű akkumulátoros pumpát OLED kijelzővel és kezelőgombokkal is ellátták. A pumpálás autók esetében egy kerékre vetítve több percet is igénybe vehet. A gyártó AliExpress boltjából vásárolható meg a TUERBB AP01 autókerék pumpa.

Az akkumulátoros pumpát itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás