A Redragon családjának új tagja a Redragon GS580, ami egy új külső hangszóró, ami a gamer vonalra tervezve RGB színekkel rendelkezik.

Megjelenését tekintve a gamer vonalat követi, ami jól illik a gyártó által bemutatott, játékosoknak szánt termékeihez. Az GS580 modell RGB világítással rendelkezik, amelyből kiválasztható a lassú vagy gyors színátmenet, a lágyan pulzáló mód vagy az általunk beállított szín is. Ezeket a hangszóró csatlakozóján található vezérlővel állíthatjuk be.

A sztereó hangszóró párost USB porton keresztül láthatjuk el energiával, míg a hanghoz egy 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábel tartozik, a hangszórói pedig 2x3W teljesítményűek. Így nem egy házimozi rendszerről beszélünk, de PC-s videózáshoz és játékhoz teljesen elegendőek.

Teszt|Nem csak a játékosok egere a Redragon M910-KS

Redragon M910-KS RANGER LITE

Specifikációk:

  • Hangszórók mérete: 2.5 inch,
  • Frekvencia: 270Hz-20KHz

A Redragon GS580 18x9x8 centiméteres méretekkel és 0.82 kilogrammos súllyal rendelkezik, teljesítménye 2 x 3W. A Redragon GS580 megrendelhető a Geekmaxi webáruházbanm méghozzá 10 euróért (+szállítási költség) az áfa és vámmentes európai raktárból.

A Redragon GS580 hangfalat itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás