Leteszteltük a fűthető kabátot, ami 8 részen képes leadni a power bank által leadott energia által termelt hőt.

Rendelés előtt fontos, hogy alaposan megnézzük a mérettáblázatot. Nem vagyok egy túlságosan vastag gyerek, de nekem a 2XL méret majdhogynem kicsi lett, inkább egyel nagyobbat kellett volna választanom. Azt ajánlom, hogy centivel mérjük le a jelenlegi kabátunkat vagy pulóverünket, hogy ezáltal megtudjuk állapítani mekkora is kell nekünk a kínai piac legújabb technológiai újításának szánt ruházatából.

Fűthető kabát

Kupon:NMRHU10

Fűthető kabát (3 of 14)

Fűthető kabát (4 of 14) Fűthető kabát (2 of 14)

A kabát a leírás alapján 100%-ban poliészter belsővel és 90% nylon + 10% spandex külsővel rendelkezik. Összeállítás és varrás szempontjából sincs kivetnivalóm, a belső rész alja pedig steppelt borítást kapott.

Fűthető kabát (10 of 14)

A kabát kapucnit is kapott, ami nem az a lógó-lifegő verzió, hanem egy szövet borítású gumírozott szál halad végig a kapucni elülső részén, így az sokkal jobban rásimul az ember fejére és nem kap bele a szél. Nem leszorítja a fejedre, hanem csak nem engedi lebegni, ami jó dolog és egy fényvisszaverő elülső csík is helyet kapott benne.

Fűthető kabát (9 of 14)

Fűthető kabát (6 of 14)

Fűthető kabát (8 of 14)

Legegyszerűbben úgy különböztethetők meg egymástól a fűthető kabátok, hogy minél drágább egy ilyen kabát vagy mellény, annál több fűtőszálat találunk benne és természetesen annál több energiát is fognak fogyasztani. Amit rendeltem, az a hát alsó, felső és középső részénél, a gallér és mellkas és has között van fűtőszál.

fűthető kabát

A belül található gombot hosszan nyomva tartva bekapcsol a fűtés és a ruházatunktól függően, körülbelül 15 másodperc múlva már érezhetjük is a kabát melegét. Kétoldalán cipzáras zseb található, amiből a baloldaloba került az USB végű kábel, ahová a power bankot tehetjük. Mellkas részén is van egy jól zárható, vízhatlan zseb és belülre is került egy cipzáras rekesz. Szerencsére a 10000mAh kapacitású BlitzWolf power bank pont ilyen, úgyhogy ezt csatlakoztattam a kabát USB portjához.

A kabát belső oldalán található gomb három színben képes világítani, ami visszajelzést ad az épp beállított hőfokról. A piros színű, 45 Celsius fokos melegítés 5 percig tart, utána automatikusan átvált fehérre, azaz leveszi a hőtermelést 35 Celsius fokra. Ha nagyon hideg van, akkor ezt természetesen felülírhatjuk, csak a szívünk feletti gombbal újra ki kell választanunk az erősebb fokozatot.

Fűthető kabát

A hátunknál lévő fűtés tényleg nagyon jó, csak pont emiatt olyan érzése van az embernek, mintha a mellkasát nem fűtené semmi sem (nem is) és ezért hajlamos azt hidegnek érezni. Sokszor éreztem azt, hogy a tarkóm melegszik csak fel. Ez pedig azért van, mert egyrészt a nyak résznél is van fűtőszál, másrészt pedig a meleg levegő felfelé száll. Szerencsére a kabát szigetel annyira, hogy nem az utcát fűtjük vele.

A gyári adatok szerint 5-6 órán keresztül képes üzemelni a kabát maximális fűtés mellett egy 10000mAh kapacitású akkumulátorról. Ez nagyjából igaz is, bár ez inkább hajlik a kisebb érték felé, mint a maximális 6 óra irányába. De egy teljes napot még így is simán ki lehet vele húzni. Sőt, ha csak a napi munkába járásra használjuk, akkor pedig több napig is elég ez az akkumulátor kapacitás a maximális fűtéshez.

Fűthető kabát (14 of 14)

Fűthető kabát – Vélemény

 

Az elektromosan fűthető ruha remek ötlet. Egy power bank kell hozzá és máris meleget csinálhatunk a kabát alatt. Ár/érték arányban egész jó termék, nincs az a gagyi hatása. A kupon kódunkkal az árából is spórolhatsz és hozzám áfa/vámmentesen érkezett meg. A kuponnal 67€-ért vásárolható meg.

Fűthető kabát

Kupon:NMRHU10

A kedvezmény kód az oldalon találtható többi termékre is használható

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás