A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzője ideális választás akár még karácsonyi ajándéknak is, hiszen az európai raktárból jó áron juthatunk hozzá a BlitzWolf híres kávéfőzőjéhez.

BlitzWolf BW-CMM2 1

Teszt

A karos kávéfőzőt szinte azonnal meg is vásárolhatjuk, mert európai szabványú aljzattal rendelkezik és európai raktárból rendelhető meg. Az árára sem lehet panaszunk, mert 24000 forintba kerül, de ezért a pénzért még tejhabosításra is képes.

Az 1100W-os teljesítménnyel rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2 2 BlitzWolf BW-CMM2

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik. A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző 59$-ba kerül, amit a Banggood csehországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

Kupon : BGHIFG234  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás