A Blitzwill BW-LB2 elhozza azt, amit a Philips Ambilight névvel hozott be a köztudatba. A komplett szettel a monitor vagy a televízió mögé vetíthetők a TV-n látott tartalom színei.

Európai raktárból és EU szabványú adapterrel ellátott kisméretű HDMI porttal ellátott dobozba kell a bejövő jelet kötni, amit a HDMI kimeneten keresztül a színeket leképezve megjeleníti a forrás tartalmat a kijelzőn. A felismert színekkel pedig befesti a televízió mögött található falat. 55-85 col közötti televíziókhoz ajánlja a gyártó a Blitzwill BW-LB2 modellt, hogy a színes LED szalagot a TV-hez erősítsük.

A LED szalag nem csak a képernyőn megjelenő képekkel szinkronban tud mozogni és módosítani a fényerőt, hanem szinkronizálni tudja kedvenc filmek vagy videojátékok hangjával is, így az intelligens fénycsík ennek megfelelően tudja megjeleníteni a színeket. A képernyő így sokkal kellemesebb képi világot kap a tökéletes játék vagy film hangulat eléréséhez.

A LED-es fénysávot telefonos APP vezérli, amely kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel. Hanggal vezérelhető a szín, a mód és a fényeffektus is. Az APP-on keresztül testreszabható a különböző fények színei, fényereje és villogási módja, ami 2.4Ghz-es WiFi hálózaton keresztül szinkronizálható.

Blitzwill BW-LB2 európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Fostalicskatolo on

    Rendeltem egyet, de a csatlakozo kontakthibas volt, a doboz felpercenkent lefagy, a szoftver egy rakas szar, a hasznalatinutmutato pedig nevetsegesen nulla. Senki ne rendelje Mmeg mert egy zsak fos

Hozzászólás