A XIAOMI XMMNT238CB 23.8 colos monitora egy otthonra és munkahelyre egyaránt használható, szórakozásra vagy munkára alkalmas, az európai raktárból pedig az áfa és vámmentesen rendelhető.

A Xiaomi Monitor 23.8 colos mérettel rendelkezik. IPS panelt használ, így a betekintési szögek is megfelelőek, szám szerint 178 fokosak. A 16:9 képaránnyal rendelkező monitor a belépőszintet képviseli, így FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

Az alacsony kék fény kibocsátású és 60Hz-es kijelzővel rendelkező monitor oldalsó kávái vékonyra lettek szabva, így akár több monitort is egymás mellé tehetünk. Hátulján egy HDMI csatlakozót kapunk.

A Xiaomi Monitor Redmi 1A a Banggood európai (Cseh – CZ) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, 99,99$-ért, azaz 39.000 forintért, a szállítás pedig ingyenes.

A Xiaomi monitort itt találod meg

🔹Kupon : BG1aea74

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás