Az ILIFE M50 kéziporszívó előnye abban rejlik, hogy számtalan helyen munkára fogható. Így szinte a legkönnyebb módja annak, hogy az autó is tisztán tartható legyen.

Ebben segít a beépített akkumulátora, így nem kell bajlódni a kábelekkel sem, ami nagy könnyebbséget jelent a lakás kisebb helyiségeiben vagy az autó kitakarításánál is.

A 2500mAh kapacitású akkumulátora 32 perces folyamatos használatra elegendő energiát biztosít normál üzemmódban. Így nem csak két, hanem akár három autó alapos kiporszívózása is könnyedén kivitelezhető vele. A 86000rpm értékű brushless motorja 110W-os teljesítménnyel és változtatható erősségű szívóerővel, 8500 és 15000Pa értékkel rendelkezik.

A csupán 650 gramm súlyú ILIFE M50 porszívó 150ml kapacitású portartállyal rendelkezik és különböző méretű fejeket is kapunk hozzá a csomagban. A kedvezmény kuponnal európai raktárból pedig 35$-ba kerül.

ILIFE M50 akkumulátoros kéziporszívó

🔹Kupon : 78D7NLPQ

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás