E-FAST TK-300 akkumulátor töltő és karbantartó, mely alacsony árának köszönhetően remek eszköz a bajban.

Az E-FAST TK-300 egyáltalán nem nagy, hiszen 150x82x63 milliméteres méretekkel rendelkezik az európai szabványú csatlakozóval ellátott modell. 12V feszültségű akkumulátorokhoz használható, legyen az akár autó vagy motor akksi, normál indító vagy start/stop rendszerű akku.

Kis mérete mellé könnyű súly párosul, a műanyag háza pedig tűzálló anyagból készült. A krokodilcsipeszekkel ellátott töltő maximum 6A-t tud leadni 12V mellett. Nem csak akkumulátor töltésre, de karbantartásra is használható, amivel egy régóta porosodó akkut vagy egy már gyorsan merülő modellt is karban tud tartani, hogy ki tudja hozni magából a lehető legnagyobb teljesítményt a visszafordíthatatlan kapacitáscsökkenésének ellenére.

Intelligens chipjének köszönhetően számos védelemmel látták el, mint a magas hőmérséklet, túláram, rövidzárlat, alacsony feszültség, magas feszültség elleni védelem és ellenkező irányú polarizációs védelemmel is ellátták.

Az akkumulátor töltő nem is kerül sokba, mert csak 27$-t kérnek érte.

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás