A Proscenic M7 Pro kétségkívül a legolcsóbb okos robotporszívó, ami számos szenzorral rendelkezik, de olyan dolgot tud, amit csak az 5-600$-os modellek és csak 249$-ba kerül.

5200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 250-300 négyzetmétert is képes feltakarítani. A Xiaomi robotporszívójánál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LDS szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki.

A porszívót összesen 24 szenzorral látták el, maximum 2 centiméteres akadályon, küszöbön képes áthaladni, a mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése. Az intelligens porgyűjtő pedig magába szívja a port a porszívóból. A Proscenic M7 Pro robotporszívó a kedvezmény kóddal 249$-ba, azaz jelenlegi árfolyamon 99 ezer forintba kerül. Európai raktárból szállítják, a szállítás ingyenes és a termék áfa/vámmentes.

Proscenic M7 Pro robotporszívó

🔹Kupon : Hekka29-10

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás