A Tronsmart Apollo Air+ mély basszussal, vezeték nélküli töltési lehetőséggel és a külső zajok kioltására szolgáló ANC funkcióval is el lett látva. Mindezek mellé alacsony ár párosul.

A színes doboz bőszen hirdeti, hogy a beszélgetés javítása érdekében ANC-vel is rendelkezik az Apollo Air+. A doboz óriási, a beltartalom kellemes, bár nem ad semmi extrát. A mágneses fedelű doboz megmagyarázhatatlanul nagy, egy műanyag előlap fedi a kiegészítőket, így a fülhallgató párost és töltő tokot. Alatta pedig az USB-C kábelt és a 4 különböző méretű gumiharangot.

 Tronsmart Apollo Air+ (2 of 10)Tronsmart Apollo Air+ (3 of 10)

Tronsmart Apollo Air+ (5 of 10)

A töltőbölcső széltében hosszított formája matt műanyag burkolata nem gyűjti az ujjlenyomatokat. A Tronsmart logóval ellátott fedelet mágnes tartja a helyén lecsukott állapotban. Elöl a töltöttség visszajelző, hátul az USB-C és párosító gomb kapott helyet, a töltést pedig vezeték nélkül is megoldhatjuk. A fedél felnyitásakor és töltéskor felvillan az apró visszajelzők. Ha behelyezzük a füleseket, a töltési folyamatról a belső LED villan fel és ad visszajelzést.

Tronsmart Apollo Air+ (6 of 10)

Tronsmart Apollo Air+ (7 of 10)

A fülhallgató páros nagyon könnyű lett, nem kaptak zavaróan villogó értesítési ledeket. A szár alján, a töltőcsatlakozók között találjuk a beszélgetési mikrofont, a zajszűrésért felelős pedig a belső felén kapott helyet.

A mobiltelefonnal gyorsan összepárosodott, ha ezen a lépésen túljutottunk, akkor mihelyst felnyitjuk a töltőbölcsőt, a fülesek azonnal aktiválódnak és csatlakoznak a telefonunkhoz. Android és iOS rendszerek alá telepíthető a Tronsmart alkalmazása, amivel testreszabhatók a funkciógombok, megtekinthető az akku kapacitásuk, hangszín, zajszűrés is választható és frissíthető a firmware is. Kis plusz, de a szoftverből elérhető a felhasználói kézikönyv is, így ha az első pár napban valamit szeretnénk megtudni még az eszközről, útközben is átnézhető a fülhallgató leírása.

 Tronsmart Apollo Air+ menu 2

A kialakítását tekintve jól illeszkedik a fülembe, a gyárival felszerelt ellentétben az egyel kisebb gumiharanggal. A hangját nézve, a mélyekre koncentráltak, amiben segít a gumiharang, ami jobban kizárja a külső zajokat és köszönhetően koncentráltabban juttatja el a hangokat a fülbe. Bár magasakból nem kapunk olyan sokat, hogy zavaróan csilingeljenek azért szerencsére a mélyeket kihallani a muzsikákból és itt már elérhető a dobhártya rezegtető basszus is, mint egy komolyabb earbuds füles esetén. Kicsit babráltam a hangszínen és már kezdtek helyén lenni a dolgok, ahogyan ez nem túl drága füles esetében mindig lenni szokott.

Tronsmart Apollo Air+ (8 of 10)

A Tronsmart Apollo Air+ támogatja a Qualcomm® aptX™ technológiáját. Kerestem az AAC opciót, de ezt nem ajánlotta fel a POCO F3 telefonom a beállításoknál. Azonban a Bluetooth 5.2 kapcsolatnak köszönhetően aktiválható az alacsony késleltetésű üzemmód, hogy ne legyen a látott kép és hallott hang között csúszás. Ezt pedig azzal is megfejeleik, hogy érzékelőkkel is ellátták, hogy ha kivesszük őket a fülünkből, akkor megállítják, visszatéve a fülbe pedig elindítják az épp játszott zeneszámot vagy videót.

A leírása szerint oldalanként három mikrofont kapott a beszélgetésekhez és az aktív zajszűréshez. Az ANC aktiválható módja után megpróbálja kioltani a külső zajokat, amit meg is tesz, de ebben jobb volt az Oppo Enco Free 2i.  Kapunk transparency módot is, hogy bekeverje a külső hangokat is a zenehallgatás mögé és van kikapcsolt állapota is. A beszélgetési minőséggel nem volt gond, de persze ezt beárnyékolja a TWS füles technológia, hogy a mikrofon nem a száj közelében van, mint egy vezetékes példánynál, hanem az a fülünk alatt kapott helyet. Az ANC bekapcsolása után a baloldalról sistergő hangot hallatott, de kikapcsolva a funkciót, majd újra bekapcsolva eltűnt ez a malőr. Valószínűleg egy szoftverfrissítéssel idővel orvosolják a hibát.

Tronsmart Apollo Air+ menu

A vezérlést a jobb és baloldalon is található érintésérzékeny felület felel. Ennek köszönhetően módosítható a zajszűrés, léptethetők a zeneszámok, felvehetők vagy elutasíthatók a telefonhívások.

Az alacsony energiaigénnyel rendelkező Bluetooth 5.2 kapcsolat természetesen visszafelé kompatibilis. Egy feltöltéssel a gyártói adatok szerint 4-5 órán át használhatunk, amit tud is az Tronsmart Apollo Air+. A töltőbölcsővel pedig akár 20 óra zenelejátszást is elérhetünk vele. A tokot és füleseket körülbelül 90 perc alatt tölthetjük fel. Míg a fülhallgatókat csak bele kell helyeznünk a tokba, magát a tokot USB Type-C porton keresztül láthatjuk el energiával, amit a Tronsmart megfejelt a vezeték nélküli töltés lehetőségével is. Utóbbi nagy pozitívum, hiszen ezzel együtt rengeteg kellemes funkciót csomagoltak bele egy alacsony árú termékbe. Az IP45 tulajdonságának köszönhetően azt is kibírja, ha séta közben elkapna minket egy nyári zápor.

Tronsmart Apollo Air+ (10 of 10)

Tronsmart Apollo Air+ Vélemény

Ha aktív zajszűrés kell vagy fontos a kihallható basszus, esetleg a vezeték nélküli töltést is kipróbálnád, a Tronsmart Apollo Air+ olyan ajánlatot tud kínálni, hogy ezekkel a funkciókkal összegyúrva egyedüli ajánlatként tekinthetünk rá a piacon. A Geekbuying-nak köszönhetően magyarországi raktárból rendelhető meg a fekete és fehér modell, méghozzá ingyenes szállítással. Így pedig 38$-ba, azaz  forintba kerül, ami egyáltalán nem rossz ár érte.

A Tronsmart Apollo Air+ fülhallgatót itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás