A legújabb Ulefone Note 14 több fronton is újít, de a legnagyobb pozitívum az árazása. Hiszen a legolcsóbb variáns is csak 79 amerikai dollárba, azaz mintegy 32 ezer forintba kerül.

A belépőszinten egyre kisebb a verseny, azonban ilyen alacsony áron nem is lehetne nagyon versengeni az Ulefone-nal. A legolcsóbb Ulefone Note 14 3GB memóriát és ámbár csekély 16GB tárhelyet ad, a csak pár ezressel drágább kivitel már 4GB memóriát és 64GB-os tárhelyet tudhat magáénak.

Ulefone Note 14 hátlapja nagyon hasonlít a Xiaomi telefonjára, név szerint a Xiaomi 12 modellre. De nem ez az első (és utolsó) alkalom, hogy külsőségeiben nagyon hasonló terméket készítenek a nagy kínai gyártót leutánozva.

A technikai paramétereket nézve a nagyobb, 4GB memóriás modell az élhető, a másik verzió költségtakarékossági szempontok alapján ideális választás. Mindkét kivitelben a MediaTek Helio A22 chip dolgozik, ami maximálisan 2.0GHz-re képes és 12nm-es csíkszélességgel készül. Tárhelybővítési szempontokat nézve lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 1TB méretig.

A 6.52 colos kijelző IPS technológiát használ, aminek a felbontása 1600 x 720 pixel. A notch szigetben az előlapi 5 megapixeles kamera kapott helyet.

A hátlapi főkamera pedig 13 megpixeles képeket tud készíteni. Az Ulefone Note 14 az új Android 12 rendszert futtatja, amin elérhető a magyar nyelvű menü is. A két SIM kártyát támogató készülék kezeli az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is. A Bluetooth verziója 5.0, mellé van 2.4 és 5GHz WiFi és GPS, Beidou, Glonass képes navigáció is. Megmaradt a fülhallgató csatlakozó, a telefon 4500mAh kapacitású akkumulátorát Type-C porton keresztül tölthetjük fel a mellékelt 5W teljesítményű adapterével.

A mobiltelefon a tulajdonságait nézve egyáltalán nem drága. A 4/64GB-os modell 92, míg a 3/16GB-os változat 79$-ba kerül.

Az új Ulefone Note 14 mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon : Hekkanote14

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás