Az új BMAX MaxPad I9 Plus a gyártó olcsó, 89$-os táblagépe 10.1 colos kijelzővel, 32GB tárhellyel, 3 gigabájtnyi memóriával és Android 11 rendszerrel érkezik.

BMAX MaxPad I9 Plus

A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra az árát tekintve. A belső tárhely mérete 32GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 3 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az RK3566 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen kapunk 2.4GHz-es WiFi-t, Bluetooth 4.0 kapcsolatot is.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik. Az akció ideje alatt 89$-ba (33.000 forintba) kerül és áfa/vámmentes, a szállítás pedig ingyenes!

A BMAX MaxPad I9 Plus táblagépet itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás