Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. UV sterilizáló, napelemes power bank és sok minden más is.

Xiaoda Sterilization sterilizáló lámpa

A Xiaoda új terméke inkább használható szekrényben, autóban, a levegő sterilizálására és fertőtlenítésére, mint nagyobb szobákban. Az UV fény a levegőben szálló por sterilizálásra hivatott, az ózon sterilizálás pedig kiegészíti az UV fényes fertőtlenítést és segít megszüntetni a kellemetlen szagokat.

Beépített akkumulátorral rendelkezik, így kimondottan jól jön az autóban lévő használatra. A fertőtlenítési metódus 30 percig tart, ami után az ózon miatt szellőztessük ki a szobánkat.

A Xiaoda Sterilization UV sterilizáló lámpa 19.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon : 4V8XMOXF

____________________________________________________

A Proscenic U6 az 56 ezer forintos pénztárcabarát okos robotporszívó

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is megtalálható a Proscenic kínálatában, amiket kiegészítenek a légtisztítók, párásítók és air fryer-ek is.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felsimerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 2700Pa szívóereje mellé 5200mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 400 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, 300 millliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót. A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva készítették el a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból, mindössze 56 ezer forintért!

Proscenic U6 okos robotporszívó felmosó funkcióval a kuponnal 129$-ért

🔹Kupon : PROSCU6

____________________________________________________

Proscenic A9

A Proscenic A9 légtisztítót már mi is kipróbáltuk

Az A9 felveszi a versenyt a nagyokkal, ami a levegőben található allergén anyagok 99.97%-át is képes kiszűrni és maximális teljesítményen akár egy 90 négyzetméter alapterületű helyiségben is használható.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan.

A telefonos alkalmazással távolról is vezérelhető, hogy akár a hazafelé vezető úton is bekapcsolhatjuk a légtisztítót. A Proscenic A9 légtisztítóhoz kedvezmény kódunk van és az áfa/vámmentes európai raktárból, ami így 73$-ba kerül.

Proscenic A9

🔹Kupon : PROSCA9

Európai raktárból vásárolható hozzá plusz szűrő is

____________________________________________________

Blackview Tab 15

A Blackview Tab 15 remekül néz ki és két változatban választható szürke és kék színekben. A vékony, 7.3 milliméteres ház 8280mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.5 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 1920 x 1200 pixeles képpont-sűrűségével.

Sem memória sem tárhely fronton nem lehet panaszunk, hiszen a 128 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is és mellé nano SIM is berakható. A 8 magos UNISOC Tiger T610 A55 processzor maximálisan 1.8GHz-es órajelre képes és kellő sebességet ad a mindennapokban, ami az AnTuTu benchmarkban 223.000 körüli pontszámra képes. A Widevine L1 támogatásnak köszönhetően a streamelt tartalmak, mint például az HBO Max is 1080p-ben jelenhetnek meg.

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS/Glonass/Galileo is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként is használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, a hangokért négy hangszóró felel és van 2.4/5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is.

Előlapján 8, a hátlapon 13 megapixeles kamera található. OTG képes és billentyűzet, illetve egér is csatlakoztatható hozzá. A Blackview Tab 15 külsőre remekül néz ki, a hardveres felhozatal pedig minden munkára vagy tartalomfogyasztásra elegendő. A kupon kóddal 161$-ba kerül.

Blackview Tab 15

🔹Kupon :NMRTAB15

____________________________________________________

KUULAA Solar Power Bank 20000mAh kapacitással

A napelemmel felszerelt és töltés kijelzővel szerelt külső akkumulátor akár a nap energiájával is tölthető. Négy csatlakozó található rajta, egy USB Type-C, két szabványos USB port kapunk és egy microUSB is. A normál USB portján maximum 5V/2.1A-t képes leadni. Töltést felvenni az USB portján keresztül 5V/2A-rel képes, a napelemeket használva 5.5V/220mAh teljesítménnyel tudja tölteni az akkuját.

A 20.000mAh kapacitású KUULAA Solar Power Bank 359 grammos tömeggel rendelkezik. A védelmi mechanizmusok közül, ahogyan azt már a gyártótól megszokhattuk, ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is, ezáltal nem csak magát a töltőt, hanem az eszközeinket is biztonságban tudhatjuk. A KUULAA Solar Power Bank a kedvezmény kóddal 23$-ba, azaz körülbelül 9600 forintba kerül.

KUULAA Solar Power Bank 20000mAh kapacitással

Kupon:FTMY45SUNIM7

____________________________________________________

4 darab BlitzWolf BW-SHP6 Pro okos konnektor fogyasztásmérővel, remek áron

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro modell egy továbbfejlesztett változat, ami már 15A és 3450W áramerősséggel is megbirkózik.

Az okos, grafikon szerű méréselemzés mellett túláram, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is fel van szerelve. A négy darabos szettel gazdaságosabban vásárolható meg, így 39$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

A 4 darabos BlitzWolf BW-SHP6 Pro modell 39$-ba kerül

🔹Kupon : BG72af6f vagy BGXIFD052

____________________________________________________

POCO F4 GT mobiltelefon európai raktárból

A POCO F4 GT a Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 1 modellt kapta meg, ami az AnTuTu benchmarkban már 1000000 feletti pontszámra képes. A CPU Mellé természetesen egy gyors 128GB vagy 256GB-os UFS3.1 tároló és 8GB vagy 12GB LPDDR5 memória társul.

Az F4 GT 120HZ-es AMOLED kijelzőt használ, tehát kontrasztos színeket és éjfeketéket kapunk. Van nekünk HDR10+ és Dolby Vision is. A 6.67 colos méret 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, ami 120Hz-es képfrissítés mellé 480Hz-es érzékelést kapott, hogy minél hamarabb reagálni tudjon a rendszer az érintésekre.

poco f4 gt 1

poco f4 gt 2

A Global Version modellnek köszönhetően használhatjuk a 4G-t és van 5G is. A telefon termesztésen a legújabb Android 12 rendszert futtatja. Van NFC, és már WiFi 6 is, Bluetooth 5.1, helymeghatározás és két SIM kártyát is használhatunk.

poco f4 gt 3

A CPU hűtéséről a LiquidCool Technology 3.0 gondoskodik. Oldalra került az ujjlenyomat olvasó szenzor és van arcfelismerés is. Az akkumulátora 4500mAh kapacitású, amit gyorsan, a 120W-os töltővel láthatunk el energiával, ami 17 perc alatt feltölti a telefont. Az előlapon 20 megapixeles kamera kapott helyet. Hátul a fő optika 64 megapixeles, ami mellé 8 és 2 megapixeles telefotó és makró kamera került.

A játékokra optimalizálva mágneses, a házból felugró triggereket kapott, hogy mint egy kontolleren, ravaszként használhassuk őket.

poco f4 gt 5

A 8GB/128GB-os modell 429€-ba, míg a 12GB/256GB-os modell 519€-ba kerül az áfa és vámmentes spanyolországi raktárból.

POCO F4 GT mobiltelefon

A kuponnal kicsit spórolhatsz: ZBANX99

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás