A Redmi Note 12 Pro Dimensity 1080 processzort, 120Hz-es AMOLED kijelzőt kapott, GaN töltője 67 wattos és akár 12GB memóriával is választható lesz a friss modell.

Redmi Note 12 Pro 3

Az előző széria tagját mi is leteszteltük: Redmi Note 11 mobiltelefon teszt

Az újgenerációs Note is már AMOLED kijelzőt használ. A sokáig csak a felsőkategória privilégiumaként ismert megjelenítő 6.67 colos és 2400×1080 pixeles felbontással rendelkezik. A 120Hz-es képfrissítés vizuálisan sokkal gördülékenyebb használatot tesz lehetővé, a gyors érintés mintavételezés 240Hz-es frissítéssel segíti a munkafolyamatokat. A telefon mérete 162.9*76*7.9mm, súlya 187 gramm.

Redmi Note 12 Pro 2

A Redmi Note 12 Pro a MediaTek friss Dimensity 1080 típusú processzorát használja, ami megelőzi a Dimensity 920-at. A nyolc magos chip, maximálisan 2.6GHz-re képes és 518.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban, tehát a nyers erőre sem lehet panasz.

dimensity 1080

RAM és tárhely fronton sem érheti kritika, hiszem elérhető lesz 6, 8 és 12GB memóriával és 128, illetve 256 gigabájtos tárhellyel is. Vezeték nélkül kapcsolatokból Bluetooth, 2.4/5Ghz WiFi, 4G és 5G támogatás is lesz a helymeghatározás mellett. A biztonságról pedig a felsőkategóriából ismert, kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó fog felelni.

Redmi Note 12 Pro 4



Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi, a kijelző felső részén található 16 megapixeles kamera mellett a hátlapi fő optika már 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és 2 megapixeles kamera is. A Note szériánál megszokott a méretes akkumulátor kapacitás a hosszú üzemidő érdekében, így a telefon egy 5000mAh kapacitású telepet kapott, amit akár 67 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt GaN adapternek köszönhetően.

Redmi Note 12 Pro 5

A Redmi Note 12 Pro egyelőre még nem kapott európai piacra szánt modellt, de a GizTop-on 299$-os induló áron már előrendelhető a kínai változat

 

Ideje feltörni a malacperselyt, mert jó áron kapható a csúcskategóriás POCO F4 GT

poco f4 gt

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás