Jönnek a hidegek, most már sok helyen ideje fűteni. De amíg nincsenek itt a nagy hidegek, addig ideális lehet egy kisebb méretű elektromos fűtőtest is, amit távirányítóval lehet vezérelni.

Külön jó hír, hogy nem csak a teljesítményt állíthatjuk egy kapcsolóval, hanem időzítővel is el lett látva a kerámia belsővel szerelt melegítő.

A fűtőtest tetején található kiálló kereten találhatók az érintésérzékeny vezérlőgombok, amin keresztül a ventilátor sebessége is állítható, ami mellett megjeleníti a helyiség akutális hőmérsékletét. Az 1500W teljesítményű fűtőtest 750W és 5W-ra is beállítható. 2200W elektromos radiátor. Mérete 15,1 x 10,8 x 28,2 centiméter, súlya csak 1 kilogramm. A távirányítójával akár a kanapéról vagy az ágyból is vezérelhető. A gyártó a teljesítményt tekintve 15-50 négyzetméter alapterületű helyiségbe ajánlja.

A YND-1200D 1500W EU csatlakozós elektromos radiátor 34.99$-ért, azaz körülbelül 15500 forintért vásárolható meg a kuponnal.

🔹Kupon : 74PXQ0HDSH

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás