A BlitzWolf BW-AP1 modell akár egy 30m2 alapterületű helyiség levegőjét is képes tisztán tartani. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig távolról vezérelhető, így akár utazás közben is bekapcsolható az otthoni légtisztító, hogy mire hazaérünk, átmozgassa a szoba levegőjét.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagyrészét. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, így távolról is elindítható vagy megállítható a légtisztítás. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, ha esedékessé válik a szűrő cseréje.

Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendlkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzWolf BW-AP1 légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

Nem csak a mobiltelefonunkkal, hanem a tetején található érintésérzékeny kezelőszervekkel is beállíthatjuk a kívánt funkciót. A légtisztító előrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami a kuponnal 47.99$-ba (20.000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-AP1 légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGXIFD041

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás