Méretre nem túl nagy, de annál hasznosabb a BlitzWolf BW-PC3, ami nem csak nyolc aljzatot, de USB portokat is magában rejt, hogy otthon és az irodában is hasznát lehessen venni.

BlitzWolf BW-PC3 2500W (1 of 8)

Kiegészítőket nem tartalmazott az a doboz, amiben a 2 méteres flexibilis kábellel rendelkező hosszabbító érkezett. Az oldalain lekerekített fekete téglalap matt, élein fényes felületet kapott. A tépőzáras kábelkötegelőt rajta is hagyhatjuk a vezetéken, főleg akkor, ha nem kell a teljes hossza az íróasztal mögé.

BlitzWolf BW-PC3 2500W (2 of 8)

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nyolc aljzatot adnak nekünk a téglalap formán (10.7 x 12 x 14.5 centiméter), amit 100-250V-on használhatunk és összesen maximum 2500 wattal terhelhető. A 2 méteres kábelhossz épp elegendő, ekkorával érkezett a család középső tagja a BW-PC2 is. Az alsó rész gumírozott borítást kapott, így akár az íróasztalon is használható, nem fogja összekarcolni a fedlapot.

BlitzWolf BW-PC3 2500W (4 of 8)

Nem csak elosztóként funkcionál, hanem USB-s töltőként is. Ez nem csak egy dolog miatt remek, hogy nem kell külön töltőadaptereket vásárolni és használni, elpocsékolva számos hálózati aljzatot. Hiszen azok megmaradhatnak a monitor, laptop tápellátására. Másrészt pedig vizuálisan is jobban néz ki egy elosztó, amiből csak az USB kábelek állnak ki, nem pedig a különféle adapterek.

Töltéshez négy USB aljzatot adnak, két USB-A és két USB-C is került rá, amivel USB-A csatlakozón keresztül maximum 18W, míg az USB-C csatlakozón 20W-ot ad le:

  • USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A ,18W Max.
  • USB-C: PD:5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A, 20W Max.

 

@nezdmitrendelsz

https://hu-m.banggood.com/BlitzWolf-BW-PC3-2500W-8-Port-Power-Strip-Socket-USB-Charger-With-8-+-AC-Outlets-or-2-+-USB-C-PD-20W-or-2-+-USB-A-QC3_0-18W-EU-Plug-Fast-Charging-For-iPhone-13-13-Pro-Max-13-Mini-For-OnePlus-9Pro-For-Xiaomi-MI10-p-1918716.html?p=J828084472562201604Z&currency=USD

♬ eredeti hang – NMR

BlitzWolf BW-PC3 2500W (3 of 8)

A BlitzWolf mint mindig, most is odafigyelt az eszközei védelmére, így a BW-PC3 is el lett látva túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Arra is lehetőség van, hogy egy gombnyomásra áramtalaníthassuk a rákötött kütyüinket, amiről egy kék színű apró LED is tájékoztat bennünket, ha az eszköz bekapcsolt állapotban van.

BlitzWolf BW-PC3 2500W (8 of 8)

Egy elosztó mindig kell otthonra, nézzünk csak körbe a lakásban, a falak és bútorok, asztalok között biztosan megbújik egy hosszabbító. A BlitzWolf BW-PC3 pont ezért jó, mert kisméretű, bár nagy ahhoz, hogy a szekrény, ágy mögé rejtsük el, de nem is kell láthatatlannak lennie, mert szabadon használhatjuk az USB portokat, ami nagy könnyebbség, hogy nem kell külön töltőadaptereket használni. Szerencsére a gyártó ráérzett erre a hiánytermékre és három hosszabbítóval is indítottak, a lapos és a vékonyabb 8 aljzatos modellel és a kis helyet kérő három aljzatos típussal.

BlitzWolf BW-PC3 elosztó 38.99$ EU raktárból

BlitzWolf BW-PC1 elosztó 20.99$ EU raktárból

BlitzWolf BW-PC2 elosztó 44.99$ EU raktárból

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás