A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató remek választás, ha olcsón kellene egy vezeték nélkül használható fejhallgató, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és más eszközhöz és még aktív zajszűréssel is el van látva.

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent a széria újabb tagja, ami nagy űrt töltött be a fejhallgatók piacán. A remek árú fülhallgatók mellett végre egy fejhallgatót is készített a gyártó. Driverből minden oldalon kettő található, amik 40 és 20 milliméteresek. A nyomógombos vezérlést érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2.5 óra töltéssel akár 75 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle egy feltöltéssel, aktív zajszűrés (ANC) használatával pedig akár 50 óra is. Emellett, hogy kizárja a zajokat, egyszerre két eszözhöz is csatlakoztatható, hogy könnyebb legyen a váltás, ha használni szeretnénk.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen az előrendelői akcióban 54$-ról indít az első 50 vásárlónak (CZ) európai raktárból.

A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgatót itt találod meg

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos nem igazán hozza a töredékét sem. Minden tekintetben jobban szeretem az ANC5 modellt, összehasonlíthatatlanul jobb az anyaghasználata, a hangzása, de még az ANC is jobban teljesít. Érdekes, mivel azt gondoltam volna, hogy az ANC5 egy alacsonyabb kategóriába szánt termék lenne, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az ikerhangszórós kivitel inkább a gyenge minőségű meghajtókat lett volna hivatott kompenzálni. Csalódás, mert amúgy általában nagyon szeretem a blitzwolf cuccokat.

Hozzászólás