A BlitzWill BW-NL1 Neon LED szalag 3 méteres hosszúságával, flexibilis kivitelével és programozhatóságával szinte mindenhol használatba vehető.

A BlitzWolf-nál nagyon elkapták azt a bizonyos fonalat, mert a BlitzHome konyhai kiegészítők után az első világítástechnikai eszköze BlitzWill márkanév alatt kerül forgalomba.

A távirányítóval, mobiltelefonnal és az Amazon Alexa és Google Home okos rendszerekbe integrálva is használható. Az európai szabványú aljzattal rendelkező és IP67 védettséggel ellátott LED világítás 2.4GHz-es frekvencián kommunikál az okos eszközökkel.

A 3 méter hosszúságú LED szalag ragasztható, flexibilis, így akár a TV mögé hangulatvilágítás gyanánt, akár egy figurát hajtogatva belőle dobhatja fel a szoba hangulatát, hogy aztán úgy szabjuk testre a színeket, ahogyan azt szeretnénk.

BlitzWill® BW-NL1 Neon LED szalag

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás