A BlitzWill után, ami a gyártó első világítástechnikai eszköze az új brand alatt, a konyhai vonalat sem engedték el. Így egy gyümölcscentrifugát mutattak be, ami a Blitzhome BH-JC01 Cold Press Juicer névre hallgat.

Két kimenettel, a folyadékhoz és a kipréselt gyümölcsök darabjaira szolgáló tartállyal is rendelkezik. 150 wattos teljesítménnyel, 60dB hangerővel és a már említett 450 és 550 milliliter kapacitással rendelkező tartállyal érkezik. Egy erős és gyengébb fokozat választható ki, amivel a gyümölcsök összes nedvességtartalmának a 80-90 százaléka is kinyerhető.

A viszonylag kisméretű, 28×11.5×33.5 centiméteres prés európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, az előrendelői akcióban 79.99$-ért.

Blitzhome Cold Press Juicer

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás