A BlitzWolf BW-S21 QC3.0 és PD töltést is támogató kicsi töltőadaptere USB-A és USB-C portokkal is fel van szerelve, hogy szinte minden eszközünket feltölthessük róla, akár 35 watt teljesítménnyel is.

A BlitzWolf, mint most is, mindig is kiváló választás volt a töltőadapterei és töltőkábelei tekintetében. Jelenlegi terméküket számos védelemmel és töltési protokollal ellátott adapterüknek köszönhetően nem kell több, mint 10,000 forintot költeni egy „gyári” töltőre. A BlitzWolf megoldja ez nekünk úgy, hogy nem csak a legtöbb Android telefon által használt töltési protokollal, de még az Apple készülékekkel is kompatibilis.

BlitzWolf BW-S21 (3 of 4)

A BlitzWolf BW-S21 előnye két töltőport is megtalálható rajta. Így szinte minden akkumulátoros eszköz feltölthető róla, egyszerre akár mind a két portját használva. Utazáshoz tökéletes választás, hiszen kis méretének hála nem foglal sok helyet.

A BW-S21 a gyártó szokásos zöld-fehér csomagolását alkalmazza. Nem is kapunk egyebet a töltő mellé, csak egy rövid leírást.

BlitzWolf BW-S21 (2 of 4)

BlitzWolf BW-S21 (1 of 4)

  • Két csatlakozója, egy USB-A (max. 30W) és egy USB-C port (max. 35W),
  • az előbbi QC2.0/QC3.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A,
    • (DC 5V-3A / 9V-3A / 12V-2.5A / 20V-1.5A=30W Max),
  • utóbbi PD3.0/PPS/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A töltésre is képes.
    • (DC 5V-3A /9V-3A /12V-2.5A /15V-2.33A/20V-1.75A=35W Max)

Ha egyszerre két eszközt szeretnénk róla ellátni energiával, akkor csökken a teljesítmény, így már “csak” maximum 5V/4A, azaz 20 wattot képes egyszerre leadni a két eszköznek.

BlitzWolf BW-S21 (4 of 4)

A gyártó szerencsére ezt a töltőadaptert is ellátta túltöltés, magasfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Kipróbáltam több Androidos telefonnal, iPhone mobillal és iPad táblagéppel is. A töltő minden esetben remekül helytáll, egyszerre akár két eszköz egyidejű töltésével is. Szerencsére támogatja a PD töltést is, egyaránt használhatjuk USB-C és USB-A kábellel is, egyszerre pedig két eszközt is elláthatunk róla energiával.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Az európai szabványú töltőadapter kínai raktárból ingyenes szállítással 19.99$-ba kerül, de aki inkább európai raktárból rendelne az új díjszabások miatt, azok választhatják a franciaországi (FR) raktárat is.

A BlitzWolf BW-S21 töltőjét itt találod

BlitzWolf BW-21 töltő és fogyasztásmérő kábel egy csomagban

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás