A Proscenic U6 talán az egyetlen pénztárcabarát robotporszívó, ami 56 ezer forintos áron kínál porszívózást, padló feltörlést, LDS terep letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is.

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is megtalálható a Proscenic kínálatában, amiket kiegészítenek a légtisztítók, párásítók és air fryer-ek is.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felsimerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 2700Pa szívóereje mellé 5200mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 400 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, 300 millliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót. A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva készítették el a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból, mindössze 56 ezer forintért!

Proscenic U6 okos robotporszívó felmosó funkcióval 129$

🔹Kupon : PROSCU6

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás