A Xiaomi Redmi Pad Mi táblagépet nagy várakozás övezte, hiszen a Redmi széria a Xiaomi branden belül mindig az olcsóbb, de megbízható eszközöket foglalta magában. A Xiaomi Redmi Pad Mi 90Hz-es kijelzővel és 370 ezer AnTuTu pontot adó CPU-val érkezik.

A Xiaomi Redmi Pad Mi a MediaTek Helio G99 processzorát használja, ami egyáltalán nem mondható lassúnak. Az AnTuTu benchmarkban a 8 magos processzor 370000 körüli pontszámra képes. Mellé 3, 4 vagy 6GB memóriát adnak, a belső tárhelyének mérete 64 és 128GB lehet. A Global Version modell Android 12-vel érkezik.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

A 4 hangszóróval szerelt modell Dolby Atmos támogatást is kapott. A 8720mAh kapacitású akkumulátor 18 wattal tölthető. A 10.61 colos Xiaomi Redmi Pad Mi 2000 x 1200 felbontással és 90Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ami nem általános a kategóriában.

 

Van Bluetooth 5.0 és 2.4, illetve 5GHz-es WiFi is. A Type-C csatlakozós modell 8 megapixeles előlapi szintén 8 megapixeles hátlapi kamerát kapott. Méretei 250.38 x 157.98 x 7.05 milliméter, súlya 445 gramm. Az erős processzorral és 90Hz-es kijelzővel, illetve a nagy kapacitású akkumulátorával kiváló választás a Xiaomi Redmi Pad Mi táblagép.

A Xiaomi Redmi Pad Mi táblagépet itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás