Telefonról vezérelhető a BlitzWolf BW-FL1 LED RGB állólámpa, amivel akár egyszerre több szín is beállítható, hogy alul középen és felül is más-más árnyalatot jelenítsen meg.

Különböző séma is kiválasztható és zene módot is kapott, így, ha telefonos alkalmazásán keresztül játsszuk le a kedvenc zenéinket, akkor a ritmusnak megfelelően képes váltakoztatni a megjelenített színeket. De egy nyugodt estéhez is beállítható legkellemesebb színárnyalat és fényerősség is.

Az alumínium borítással rendelkező BlitzWolf BW-FL1 12 wattot fogyaszt maximális fényerő mellett. Súlya 2 kilogramm, magassága 160 centiméter, a vezérléshez pedig nem csak a telefon, hanem az Amazon és a Google rendszere is segít a vezérlésben.

A lámpa a kedvezmény kóddal 55.99$-ba kerül, amit európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-FL1 LED RGB lámpa itt található meg

🔹Kupon : BGHU2650

Hasonló állólámpák

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás