A nemrég megjelent Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 router gigabites portokkal és maximálisan, 2183Mbps vezeték nélküli sebességgel érkezik. Az újdonság nagyon impozánsnak tűnik, nem csak a jelerősítésre is képes antennái, hanem az ára miatt is.

A 2.4 és 5GHz-es frekvenciát is támogató router a dual-band megoldásnak köszönhetően akár 2183Mbps WiFi sebességre is képes, a 2.4GHz-es 450Mbps és az 5GHz-en elérhető 1733Mbps sebességnek köszönhetően. Megjelenését tekintve egy fekete pókformát kapott a külső antennáit nézve. A lapos ház hátulján a 4 darab LAN és a tápcsatlakozót találjuk. A hardveres alapokat a QCA9563 processzor szolgáltatja, 1 belső AIoT és 7 külső antennákkal a lehető legjobb lefedettségért.

Támogatja az IEEE 802.11 a/b/g/n/ac vezeték nélküli hálózatokat is. A biztonságra is odafigyeltek, így elérhető a WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK típusú titkosítás is.

A routert a telefonos alkalmazással is vezérelhetjük, ami kompatibilis az iOS és Android eszközökkel is. Az új Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 21500 forintba kerül, amit hollandiai raktárból küldenek.

A Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 routert itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás