Egyszerű és melegen tartja a kezet az USB portra kötött power bankról a két méretben megvásárolható kesztyű.

Az M és L méretben kapható fűthető kesztyű természetesen vízálló külső borítást kapott. A fűtéséhez egy kisebb méretű power bankra van szükség a kesztyű mind a két felére, hogy az USB portra kötve ellássa energiával a beépített fűtőszálakat.

A külső akkumulátor egy felső, zárható részében tárolható. Az ujjak belső felületét úgy alakították ki, hogy mobiltelefonnal is használható legyen. A led világítással ellátott gombbal szabályozható a hőmérséklet 35-40, 40-45 és 45-50 Celsius fok között. Az M és L méretű kesztyűk a kuponnal egyaránt 34.99$-ba kerülnek.

A fűthető kesztyűt itt találod meg

🔹Kupon : BGfc527f

Fűthető mellény

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás