COMFAST USB 600mbps WiFi vevő bármikor jól jön, akár egy régebbi laptop internet sebességének a felturbózásához vagy egy asztali gép vezeték nélküli hálózatra kötésekor.

A COMFAST USB 600mbps WiFi vevő vevő a 2.4 és 5GHz-es frekvenciát is támogatja, így az elérhető maximális sebesség akár 600Mbps is lehet.

A titkosításról a WEP Encryption, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA/WPA2 protokoll gondoskodik és nem csak  Windows 10, hanem MacOS operációs rendszerrel is kompatibilis. Laptopokhoz és asztali gépekhez is kiváló választás a COMFAST terméke, ami USB2.0 csatlakozóval érkezik, hogy továbbítani tudja a gyors WiFi hálózaton történő adatfolyamot.

A COMFAST 600mbps WiFi vevője csak 6.34$-ba kerül a szállítás ingyenes

További WiFi adapterek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás