A BlitzWolf BW-S25 75 wattot képes leadni és nem kell az asztal mögött rejtegetni, hiszen kimondottan a rivaldafényre termett, hogy az asztalon bármilyen USB-s eszköz csatlakoztatva lehessen hozzá.

A BlitzWolf legújabb töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB-A portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, másik két portja pedig 10 wattra. Az USB-C aljzaton keresztül pedig akár 75 watt is kivehető belőle. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is.

Három darab USB-C porttal is fel lett szerelve, amelyek mindegyike tudja a 75 watt teljesítmény leadást. Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, ilyenkor is maximum 75 watt teljesítményt tud leadni. A BlitzWolf terméke a kuponnal európai raktárból az első 300 vásárlónak csak 32$-ba kerül!

Az új BlitzWolf BW-S25 75W töltőt itt találod meg

Az olcsóbb modell csak 22$-ba kerül szintén EU raktárból

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás