A Mibro T1 alacsony áron nyújt 7 napos üzemidőt, számtalan mérési funkciót, kör alakú AMOLED kijelzőt, amivel a feketék valóban feketék lesznek és még telefonálni is lehet vele.

Csupán 53,5 gramm és 11,3 milliméter vastag a Mibro T1, aminek óratokja egy 1.6 colos AMOLED panelt ölel körbe. Cserélhető számlapokat kapunk, hogy teljesen a saját igényeinkre szabjuk az óra megjelenését.

Az 2ATM vízállóságnak köszönhetően akár fürödhetünk is benne, a 20 sportmóddal pedig szinte minden aktivitási tevékenységünket nyomon követhetjük.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű okostelefonunkkal is használhatjuk. Van hívás, üzenet és alkalmazásértesítés is, de van lépésszámlálás, pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás és sok minden más is.

A Bluetooth funkcióval a telefonunkkal párosítva, akár az okosórán is lebonyolíthatók a hívások.

A beépített akkumulátorral maximum 7 napos üzemidő hozható ki belőle, így nem sűrűn kell a töltőhöz csatlakoztatni. Az olcsó AMOLED kijelzős Mibro T1 az előrendelői akcióban 63.99$-ba kerül.

Mibro T1 okosóra

🔹Kupon : A7FD87A0C994

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás