A Blitzwolf V2 projektorral akár 150 colos átmérőjű, azaz közel 380 centiméter átmérőjű kép is kivetíthető a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Úgy tervezték, hogy bárhová magunkkal vihessük, így a könnyebb hordozhatóság érdekében még egy kis füllel is ellátták.

BlitzWolf V2 FullHD projektor európai raktárból

🔹Kupon : BGBWV2

Automata képkorrekciót kapott, van szoftveres zoom és Android 9 rendszer is, így a BlitzWolf egy egész jó projektort rakott össze a V2-vel.

A gyártó leírása szerint 200 ANSI Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Kapunk HDMI bemenetet USB portot fülhallgató csatlakozót és infra vevőt a távirányítóhoz.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzol is ráköthető a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón lehessen. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf V2 FullHD projektor a kuponnal 139.99$-ba kerül és európai raktárból szállítják

🔹Kupon : BGBWV2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás