A gyártó nagysikerű BlitzWolf BW-ANC3 bluetooth fülhallgatóját mi is kipróbáltuk és már közel 1 éve nagy megelégedettséggel használjuk.

A legújabb BlitzWolf BW-ANC6 bluetooth fülhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik, hogy a lehető legalaposabb aktív zajszűrést alkalmazhassa használat közben. Ennek köszönhetően képes kioltani a környezeti zajokat, hogy semmi se zavarjon zenehallgatás közben.

BlitzWolf BW-ANC6 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ezáltal képes kioltani a 25dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

A zajszűrés mellett kapott egy transparency módot is, amivel zenehallgatás közben is jól hallhatók a környezet hangjai. A gyártó legújabb fülhallgatója Bluetooth 5.2 adatkapcsolatnak köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat.

A modell érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindítható vagy megállítható az épp hallgatott zeneszámot, de léptethető is a lejátszási lista és felvehetők vagy letehetők a hívások is.

A Type-C porton tölthető tok 300mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-ANC6 egyfeltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 4 órára csökken le.

A BlitzWolf BW-ANC6 zajszűrős modell a kedvezmény kóddal csak 32.99$-ba (13.000 forintba) kerül

Kupon: BGf7aba0

Bluetooth fülhallgatók

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás