Az 50 wattos AirAux AA-DH1 egy igazi vadállat erőteljes hangzással, extraként pedig 10 órás lejátszási időt és színes világítást is kapott.

Az új hangszóró Bluetooth 5.1 kapcsolattal rendelkezik, zenéket microSD kártyán keresztül is lejátszhattok, de van USB port a pendrive-oknak és 3.5 milliméteres AUX csatlakozót is kapott. 6.55 milliméteres jack-et is kapott, így külső mikrofont is rá lehet kötni, amivel ki lehet hangostani a beszédet vagy akár az énekhangot is.

Ellenáll a nedvességnek, hiszen IPX5 védelmet kapott, emellett pedig jól bírja a rázkódást és ütődéseket is. A 4500mAh kapacitású akkumulátorával 10 órányi lejátszás elérhető és RGB LED-jei révén a zene ritmusára képes pulzálni. Az AirAux AA-DH1 a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg.

AirAux AA-DH1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás