A színes BlitzWolf® BW-CML2 Pro RGB monitor világítással RGB fénnyel világítható meg a monitor mögötti terület és a billentyűzet, egér körüli rész is.

A BlitzWolf terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is található rajta fényforrás. De míg az első RGB színben is képes világítani, addig az elején lévő hideg vagy meleg fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet. Egy másik modellt mi is kipróbáltunk, a tesztjét itt találod meg.

A hátsó RGB fény a zene ritmusára is képes pulzálni, de az érintésérzékeny kezelőszerven beállíthatók a különböző módok. Ez a Pro modell távirányítóval is rendelkezik, hogy a szobába belépve azonnal felkapcsolható legyen. A működéshez szükséges energiához elég egy USB aljzat is.

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 23$-ba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból.

BlitzWolf® BW-CML2 Pro RGB monitor világítás

🔹Kupon :BG3a175c vagy BG57ad0f

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás