A Baseus 4-in-1 USB-C HUB jól jön, ha a laptopon kevés porttal rendelkezünk, hiszen így kiegészíthetjük vele a csatlakozóinkat, mert számos USB portot ad.

Az USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható fémházas elosztó az Apple gépekkel is kompatibilis, de választható USB-A csatlakozóval is.

A letisztult fém házas modell fehér és fekete változatban kapható. Négy darab USB3.0 port található rajta, amivel elérhető a maximális 500mb/s sebesség is. Azért, hogy külső SSD vagy HDD meghajtót is tudjunk hozzá csatlakoztatni, oldalt egy USB-C portra köthető rá egy plusz kábel, ami elegendő energiát ad a külső meghajtók számára.

A Baseus 4-in-1 Type-C elosztó 17.99$-ba

További USB elosztók

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás