Itt vannak az új Xiaomi Buds 4 Pro star-shine gold és moon-shade black fülhallgatók, amik a felsőkategóriát képviselik.

A Xiaomi Buds 4 Pro is töltőtokkal rendelkezik, a vezérlése érintésérzékeny felülettel kezelhető. A fülbe dugható gumiharang segít kizárni a külső zajokat, de itt nem állt meg a gyártó, mert ANC, azaz aktív zajszűrés is megtalálható a fülhallgatóban akár 48dB értékig, hogy semmi se zavarjon zenehallgatás közben.

Az Apple-nél megismert 3D hatás a 6 tengelyes giroszkópnak hála a Xiaomi fülhallgatója képes térhatású hangot megjeleníteni. Azaz amerre fordulunk, úgy játszik a hanggal, mintha teljesen körbejárna minket.

Az összesen 6 mikrofonnal ellátott füles a friss bluetooth 5.3 Low Energy/HFP/A2DP/AVRCP profilt használja, ami természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi verziókkal is és már a hi-fi LHDC 4.0 támogatással is felvértezték és 20Hz-től 40KHz-es frekvenciatárvitelre alkalmas. Az 565mAh kapacitású akkuval ellátott tok USB-C porton keresztül tölthető, a bluetooth hatótávolság 10 méter lehet, a fülhallgatók töltési idő 1-2 óra, a használati idő pedig akár 5 óra is lehet. A kedvezmény kóddal 280$ helyett 238$-ért vásárolható meg.

Xiaomi Buds 4 Pro

Kupon: BGAUDIO

Bluetooth fülhallgatók

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás