Megérkezett a POCO M4 folytatása, a POCO M5, ami ismét MediaTek alapokra építkezik és 90Hz képfrissítésű kijelzőt kapott.

POCO M5 5G is Android 12 rendszert futtatja POCO 13 felülettel, ami a Global Version kiadásnak köszönhetően magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A meghajtásért nem a Qualcomm Snapdragon, hanem a MediaTek Helio G99 processzora felel, ami nyolc magos és maximálisan 2.2GHz-es sebességre képes. UFS2.2 tárhelyet használ, az alap verzió 4GB RAM és 64GB tárhellyel érkezik.

Az új CPU variáns azonos architektúrára épül, mint a POCO M4 Pro Valhall kódnevű Dimensity 8100, de az AnTuTu eredményeket nézve pár ponttal lemarad tőle. Azonban a frissebb CPU ugyanúgy 6 nanométeren készül, de már a bluetooth 5.2 adatkapcsolatot is támogatja. A WiFi 2.4 és 5GHz-en kommunikál és a heéymeghatározáshoz a GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, NAVIC is használja. 4G kompatibilis, így idehaza is elérhető a B20-as LTE, azonban az 5G-t nem támogatja, de ugyanúgy két SIM kártyát kezel.

A kijelző képfrissítése már 90Hz-re képes az IPS panel. A megjelenítő jelen esetben 6.85 colos, felbontása 2408 x 1080 pixel, amit a karcoktól Gorilla Glass üveg véd. Az előlapra 5 megapixeles kamerát szereltek, hogy megfelelő szelfiket lehessen készíteni a telefonnal.

A hátlapon három kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 50 megapixele és kapott egy 2+2 megapixeles kamerát is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet, van NFC és infra port is és a telefon akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 18W-os töltéssel feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

A POCO M5 4GB/64GB-os modell a 219$-ba kerül

POCO M5

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás