A Lenovo GM2 Pro a játékosoknak lett kifejlesztve, hiszen a legfrissebb alacsony késleltetésű bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül a telefonról, PC-ről vagy játékkonzolról érkező hangok a lehető leggyorsabban kerülnek elküldésre a fülhallgató felé.

A Lenovo új gamer fülhallgatója a fekete és fehér színekben kapható, így lehetőség van a választásra melyik modellt szeretnénk használni. Egy, kettő vagy négyes szett is választható, akár fülhallgató tartó zsákkal is.

A Lenovo GM2 Pro érintésérzékeny vezérlést kapott, hogy a legkényelmesebb legyen a használata. A kényelemes viseletért a három méretű gumiharang felel. A fülhallgatókat 1 óra alatt újra tölti a tok, amely széles LED csíkjával jelzi az energiatátvitelt és kiemelkedő módon akár 5 órán át használhatók a fülesek egy feltöltéssel és akár 30 órán keresztül a tok akku kapacitásának köszönhetően.

A Bluetooth 5.3 kapcsolat a Lenovo chipjével még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jusson. Így az információk szerint elenyésző késleltetéssel kell csak számoljunk.

A 10 milliméteres dinamikus driverek „V” karakterisztikára vannak hangolva, nem csak játékra, zenehallgatásra is kiváló lehet a Lenovo olcsó gamer fülhallgatója, ami meglepő módon csak 18$-ba, azaz körülbelül 7200 forintba kerül.

Lenovo GM2 Pro

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás