A Xiaomi az amerikai székhelyű Huami-val egyre szorosabbra fűzte a kapcsolatát, nekik köszönhetünk számos Amazfit termék, köztük az ívelt AMOLED kijelzős Amazfit X is.

Az igazán különleges Amazfit X háza teljesen fém borítást fog kapni, az ívelt kijelzője 2.07 colos. A gyártó állítása szerint, a hajlított kivitel lehetővé teszi, hogy a normál okoskarkötő méretekhez képes 244%-kal nagyobb megjelenítőt használhassanak, amely 336ppi értékkel és 430 nites fényerővel rendelkezik. Okosóraként hivatkoznak rá, amelynek 220mAh akkumulátor kapacitása a gyártó állítása szerint 7 napos üzemidőre elegendő.

amazfit X

Az Amazfit X új, hajlított megjelenítős megoldás valószínűleg sokaknak tetszeni fog, ahogyan nekünk is szimpatikus ez a stílus. Pulzus és véroxigénszint mérés is került az 5ATM vízállóságú okos eszközbe, ami alvás, lépés, futás, sport és stressz-szint mérésre is használható. A kuponnal 96$-ba kerül.

Amazfit X

Kupon:MGH7DMFGJ6EQ

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás