Az Oukitel C31 megragadta a lehetőséget és az új belépőszintű Nokia C31 kihagyott ziccerét korrigálva elhozza a hasonló nevű típusát, a gyártótól megszokott alacsony áron.

Az olcsó mobiltelefonokat készítő Oukitel egy új, megfizethető árú és Android 12 rendszert futtató modellt mutatott be. Az Oukitel C31 a MediaTek Helio A22 négy magos processzorát kapta meg, ami maximálisan 2.0GHz-re képes és 12nm-es csíkszélességgel készül. Belépőszintű készülékként 3GB memóriát szereltek a telefonba, a belső tárhelye azonban nem nagy, 16GB-os, amit természetesen microSD kártyával akár 1TB-ig is bővíthetünk, hogy legyen helye a képeinknek, videóinknak.

A 6.52 colos, 1600 x 720 pixeles kijelző feletti előlapi kamera 5 megapixel felbontású. Ujjlenyomat olvasót nem, csak arc azonosítással ellátott belépést kapott. A hátlapra szerelt kamera 13 megapixel felbontású, amit két darab 0.3 megapixeles kamera egészít ki.

A készüléken 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is helyet kapott, a beépített 5150mAh kapacitású akkumulátorát pedig USB-C portján keresztül tölthetjük fel. b/g/n WiFi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou is a repertoár részét képezi. Két nanoSIM kártyát kezel és támogatja a 800MHz-es B20-as LTE-t is, így nem lesz gond a gyors internetelérés sem. Android 12 rendszert futtat, amin megtalálható a magyar nyelvű felület is.

Az Oukitel C31 egészen baráti 129,99$-os áron indul, amit itt találsz meg. Az árba már beleszámolták a lehetséges adókat is

Hasonló teljesítmény nagyobb tárhellyel – DOOGEE X97 Pro

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás