A Foqucy GX100 egy kisméretű projektor, amit a Geekbuying 17 ezer forintért árul, ezért az összegért pedig az áfa és vámmentes európai raktárból postázzák.

A leírás szerint 1800 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 14.5 x 13 x 5.7 centiméteres kis eszköz. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

A maximálisan 800 x 480 pixeles felbontásra képes és 4:3 vagy 16:9 képarányt is választhatunk. Ez a pixelhalmaz nem a legjobb egy TV leváltására, de például a gyerekeknek játszani vagy filmet nézni ebben a maximum 100 colos méretben óriási dolog lehet. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 0.8-4.15 méter lehet, amivel 17-100 colos képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott HDMI, audió, USB portot és microSD olvasót is kapott.

A Foqucy GX100 a maga 42.99$-os forintos árával egy olcsó projektor a piacon, amit a kuponnal 17.000 forintért lehet megvásárolni az áfa és vámmentes Poland raktárból.

A Foqucy GX100 projektort itt találod meg

Kupon: NNNGX100

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás