A MICROGO M8, amely gyártó neve szorosan kapcsolódik az ismertebb Kugoo brandhez, hiszen az M5 egy Kirin modell, olcsón ad elektromos hatótávot, ami mellé kis méret társul a könnyebb hordozhatóság érdekében.

MICROGO M8 elektromos roller

🔹Kupon : AA702776B987

Külső megjelenésben is észrevehető a kisebb méret a 6.5 colos tömör kerekeket nézve, azonban mindent tud, amit a nagyobb társai. A kormányon a kapcsológomb és a megszokott LED kapott helyet, ahol megjelenik az akkumulátor kapacitás és az adott sebességi adat is. Első világítást és hátsó féklámpával is felszerelték.

Két mód közül választhatunk a 250 watt teljesítményű motornál, az energiatakarékos ECO módtól a normál módon át (ECO: 11km/h, normál: 20km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A roller 95 centiméter hosszú, az álló felület 52×15 centiméteres, terhelhetősége 100 kilogramm.

Természetesen megmaradt az E-fékrendszer, aminek köszönhetően meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. 36V 5.0AH akkupakkot kapott a MICROGO M8, amivel a súlya 12 kilogrammram, a megtehető hatótáv maximum 20 kilométer egy feltöltéssel. Így akár még arra is lehetőség van, hogy egy hosszabb utat is az elektromos rollerrel tegyünk meg, akár a munkahelyre való bejárásra akár kikapcsolódásra használnák.

Európai raktárból vásárolható meg, így pár munkanap alatt megérkezik. A kedvezmény kóddal 258$-ba, azaz körülbelül 97 ezer forintba kerül.

A MICROGO M8 elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon : AA702776B987

A Microgo egy másik rollert is paicra dobott, az erősebb M5 modellt

🔹Kupon : A62348EF4446

 

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás