A Baseus QC 4.0 65W, 30000mAh kapacitású power bank a legtöbb gyorstöltési protokollt ismeri. Több kimenettel is felszerelték, így sok más termékkel ellentétben egyszerre több telefont is tölthetsz róla. A 65 wattos maximális teljesítmény leadásával pedig drónt vagy laptopot is elláthatsz energiával.

Magát az akkumulátort microUSB vagy USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, a Type proton keresztül akár 60 wattal is. Kimenetek közül pedig választhatunk a négy darab 5V/3A USB port közül, de ezek közül egy USB portja gyorstöltésre is képes, akár 20V/1.5A teljesítménnyel, azaz 30 wattal is. Két USB Type-C portja is van, ahol elérhető az akár 65 watt, azaz 20V/3.25A teljesítmény is!



Ennek a nagy energialeadásnak köszönhetően nem csak a legújabb gyorstöltést támogató telefonokat tölthetjük fel, hanem laptopokat, így akár a MacBook gépeket is. Természetesen ellátták túlárad, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. LED kapacitás és töltés jelzővel is ellátták, ahonnan minden fontos adatok leolvashatunk róla.

A Baseus power bankja európai raktárból áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel vásárolható meg, körülbelül 22 ezer forintos áron.

Baseus 30000mAh power bank

🔹Kupon:BGESPT192

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Nekem kettő is van belőle, egy fehér és egy fekete. A feketének láthatóan halványabb a kijelzője, napfényben olvashatatlan.
    Tök jó cucc, ha eltekintünk attól, hogy 1-1.5 évente mindkettő lefagy. Ilyenkor az USB A portok folyamatosan mennek, a C port teljesen lekapcsol, és tölteni sehonnan sem lehet.
    Ha szétszedem, és leforrasztom az akku kábelét, majd vissza, az reseteli a vezérlőt, és 1-1.5 évig megint jó lesz.
    40 dollárért 280 forintos árfolyamon együtt lehet élni a dologgal, de 31kHUF szerintem egy kicsit sok azért hogy nekem kelljen szerelgetni otthon.
    Amikor működik, akkor egyébként baromi jó, csak sosem lehet tudni, mikor kotlik meg. Ezért van nekem is kettő, hogy az egyik mindig jó legyen.

Hozzászólás