A Tronsmart Apollo Q10 ANC aktív zajszűréssel rendelkezik. A kuponnal csak 29$ és magyarországi raktárból küldik!

A Tronsmart nagyon alacsony áron kínálja aktív zajszűréssel ellátott fejhallgatót, hogy a külső zajokat teljesen kizárhassuk. A 40 milliméteres driverek házának külső felülete érintésérzékeny, így könnyebbé válik a vezérlése. Tronsmart fülhallgatókat, bluetooth hangszórókat már mi is próbáltunk és nagyon meg voltunk velük elégedve.

A Tronsmart Apollo Q10 fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : 6UMYUHWV46

Ezeket a Tronsmart termékeket Magyarországról rendelheted meg

Tronsmart Apollo Q10 1

Összesen 5 darab mikrofonnal látták el, hogy a zajszűrés mellett telefonálásra is használhassuk, ami 35dB-ig képes kioltani a körülöttünk lévő zajokat. Az 1200mAh-s akkumulátora által 100 órán át keresztül képes üzemelni, azaz ha napi 1 órát használjuk, 100 napig is élvezhetjük a zenehallgatást egyetlen feltöltéssel. A kedvezmény kóddal csak 29.99$ és magyarországi raktárból küldik!

A Tronsmart Apollo Q10 fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : 6UMYUHWV46

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás