A COMFAST CF-957AX USB vevő már a legfrissebb WiFi 6 szabványt is támogatja, így az elérhető maximális sebesség 2.4GHz-en 600Mbps, míg az 5GHz-es hálózaton 1200mbps is lehet.

A titkosításról a WPA2 és WPA3 protokoll gondoskodik és nem csak a 32/64 bites Windows 10, hanem Windows 11 operációs rendszerrel is kompatibilis. Laptopokhoz és asztali gépekhez is kiváló választás a COMFAST terméke, ami USB3.0 csatlakozóval érkezik, hogy továbbítani tudja a gyors WiFi hálózaton történő adatfolyamot.

A ház felülső része maga az antenna, ami 180 fokban kihajtható, így teljes hosszában vagy akár egy laptophoz csatlakoztatva akár 90 fokos szögben is tökéletesen használhatóvá teszi.

A COMFAST CF-957AX gyors WiFi vevője 25.99$-ba kerül

További WiFi adapterek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás