Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Xiaomi jelismétlő, robotporszívó, SSD meghajtó és sok minden más is.

Xiaomi Mi RA75 AC1200 jelismétlő

Ez a modell már az 5GHz-es hálózatot is támogatja, ami sokkal kisebb lefedettséggel rendelkezik, mint a 2.4GH-es frekvencia, így nagy hasznát vehetjük az eszköznek,

Xiaomi Mi RA75 AC1200 3

A Xiaomi Mi RA75 AC1200 már végre EU szabványú csatlakozóval érkezik, ami sokáik nagy hiányossága volt a gyártónak, de most ezt is pótolták. A maximum 1200mbps sebességre képes jeltovábbító a 2.4 és 5GHz-es frekvencián is használható, ismeri a WPA-PSK és WPA2-PSK protokollt is.

Xiaomi Mi RA75 AC1200

LAN csatlakozóval is ellátták, amin 10/100mbps sebességre képes, a WiFi-s mobiltelefonos beál1tásnak köszönhetően pedig egyszerű a konfigurálása.

A Xiaomi Mi RA75 AC1200 jelismétlő a kuponnal 22$-ba kerül

🔹Kupon : BG1270cb

___________________________________________________________

Lenovo ThinkPlus külső SSD

128GB-os kapacitással vásárolható meg a Lenovo ThinkPlus külső SSD meghajtó, ami USB-C 3.1 Gen1 szabványon kereztül kommunikál. A műanyag és aluminium házas meghajtó csak 37$-ba kerül.

Kompatibilis a Windows XP/7/8/10/11 és MacOS rendszerekkel is. Olvasási sebessége 500MB/s, írási tempója pedig 308MB/s. A kisméretű meghajtó 88×41.5×8.5 milliméteres méretekkel rendelkezik.

A Lenovo ThinkPlus külső SSD-t itt találod meg

___________________________________________________________

EDIFIER R1600TIII multimédiás hangszóró

Az EDIFIER R1600TIII egy faházba épített 60W teljesítményű aktív hangszórópárost mutatott be.

Subwoofer cső is segíti az EDIFIER R1600TIII hangfalaiból kitörő mélyeket, hogy a számítógép előtt ülve filmnézés agy játék közben, a hangok alapján jobban átélhessük a látottakat. Két hangszórós megoldásként sztereó párost kapunk, ahonnan a magas és közép tartományú hangokat képes leadni. A mélyekért a hangerőszabályóval, magas és mélyhangkiemelés szabályzással ellátott subwoofer láda felel.

Az összsúlyuk 6.4 kilogramm, zenei teljesítménye 60W. Külön pozitívuma, hogy a mélyládának hátsó részén antenna és vonalbemenetet is kapunk. Az Edifier X230 hangszóró az európai raktárból olcsóbb, mint Kínából, a kuponnal 87$ helyett 75.99$-ba kerül.

Az EDIFIER R1600TIII 2.0 hangrendszer európai raktárból (CZ) áfa és vámmentesen vásárolható meg

🔹Kupon : BGHUEDF60W

___________________________________________________________

BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás segítségével valóban minden (is) feltölthető. A 83200mAh kapacitásnak és a számos USB és konnektor aljzatnak köszönhetően szinte nincs olyan eszköz, amit ne tudna ellátni energiával.

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk, EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik. A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 4 kilogrammot nyom. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

  • 2 x USB QC3.0 (5V 3A/9V 2A) 18W,
  • 1 x USB 5V 2.4A 12W,
  • 1 x USB-C 60W (5V/9V/12V/15V/20V),
  • 1 x DC 12V szivargyújtó aljzat,
  • 2 x DC 12V, Max 10A (Total 10A Max),
  • 2 x AC Output: 220-240V, 50Hz, 300W

Ezen kívül ellátták egy 10W teljesítményű hangszóróval is, ha magunkkal vinnék egy hosszabb táborozásra, akkor ne csak energiát tudjuk kivenni belőle, de zenét is hallgathassunk és a beépített lámpának köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A BlitzWolf BW-PG2 189.99$-ba kerül a csehországi raktárból áfa és vámmentes szállítással

A BlitzWolf BW-PG2 töltőállomás itt található meg

🔹Kupon : BGHU2449

___________________________________________________________

Proscenic M8 Pro okos robotporszívó dokkolóval

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 5200mAh kapacitású akkumulátorával pedig sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Az M8 Pro modell pedig olyan extrát is kapott, mint a porgyűjtő töltőállomás. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból.

Proscenic M8 Pro okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval 322$

🔹Kupon : GKB2022BTS

Proscenic M8 okos robotporszívó felmosó funkcióval 218$

🔹Kupon : GKB2022BTS

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás